2014. január 17., péntek

15. rész

Harry

 - Ti most együtt vagytok? - érdeklődött Louis, de mindannyian ránéztünk a srácra, mert minket is érdekelt a válasz.
 - Nem - rázta meg a fejét somolyogva. Mi van?
 - Mi van? - hallottam meg Zaynt, mintha a visszhangom lenne. - De hát hallottuk, hogy ...ö...szóval, hogy mit csináltatok fent - nyögte ki zavartan.
 - Te minden lánnyal jársz, akivel lefekszel? - kérdezte teljes nyugalommal.
 - Nem - érkezett az elhűlt válasz.
 - Akkor nem tudom, hogy mi a gondod? - vonta meg a vállát. - Én is felöltözöm - indult volna az emeletre, de a testvére megállította.
 - Ki volt? - kérdezte tőle fojtott hangon és nem esett le, hogy miről van szó, csak azután, hogy leolvastam a választ a szájáról.
 - Az apja - tátogta el a választ.
Tehát az apja okozta neki a lila foltot. Felforrt az agyvizem, mikor arra gondoltam, hogy ezt a törékeny lányt megütötték. Damien visszafordult hozzánk és jó házigazdaként sört tett elénk.
 - Nincs véletlenül valami üdítőd? - kérdezte Liam, mert csak azt ihatott.
 - Nem szereted a sört?
 - Azaz igazság, hogy én nem ihatok alkoholt, mert problémák vannak a vesémmel - magyarázta.
 - Bocsi - nézett rá Dam, majd a hűtőből elő vett egy dobozt. - Narancslé jó lesz?
 - Per- fect - jött a válasz Liamtől, mire mind az öten elvigyorogtuk magunkat.
Néhány perc múlva befutott Jade. Apró forrónadrág feszült a fenekére, amit egy laza félvállas pólóval tett tökéletessé. Haja kócosra volt zselézve, szemeit cicásra festette. Térült-fordult és már csak az illatokra figyeltünk fel, ami az elénk tálalt kajából kúszott az orrunkba.
 - Ez nagyon finom - nyelte le az első falatot Niall. Nevetgélve, jókat beszélgetve fogyasztottuk el az elénk tett ételt. Damien jó fej volt, és az öccse is annak látszott, bár ő kicsit nehezebben barátkozott meg velünk. Jade pedig gondolataiba merülve, inkább szótlanul figyelte a hülyéskedésünket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése