2014. június 12., csütörtök

62.rész

Joe

   Láttam Jaden, hogy egy pillanat alatt ideges lett mikor megérezte, hogy már nem egyedül vagyunk a szobában. Tudtam, hogy szabadulni akar majd, ezért szorosan fogtam a kezét és lenyugtattam. Szemét nem láthattam a kendőtől, de biztos voltam benne, hogy tekintete ijedtséget tükrözne. Nem is tudom, honnan jött az ötlet, csak azt vettem észre, hogy ott állok Zayn előtt és megkérem, hogy segítsen.
 - Biztos vagy benne, hogy az utolsó éjszakátokon nekem is ott kellene lennem? - nézett rám, de láttam a szemében felcsillanni a vágyat. Na igen, JB úgy hat a férfiakra, mint a drog. Aki egyszer megkóstolta, nem tud szabadulni tőle.
 - Jade egy titkos álma, hogy egyszer két fiú kényeztesse és a tegnapi után úgy gondolom, te tökéletesen megfelelsz neki másodiknak - hangsúlyoztam ki a szót, mintha bármit is jelentene már, hogy melyikünk hányadik.
 - Szeretném, ha tudnád, hogy világosan az értésemre adta, semmit nem akar tőlem. A tegnapi volt az első és az utolsó, hogy lefeküdt velem - vallott őszintén a srác.
 - Ha beleegyezel, akkor a mai lesz az utolsó, így kaphatsz egy kis repetát - néztem rá kérdőn. - De csak, ha akarod.
 - Hülye vagy? - vigyorodott el. - Ez egy visszautasíthatatlan ajánlat. Hogy akarod összehozni?
  Megkönnyebbülten fújtam ki a levegőt majd részletesen elmeséltem neki a tervem.
 - Ahogy eljutunk arra a szintre, hogy bekötöm a szemét, küldök egy sms-t, de halkan gyere, mert akkor nagyobb lesz a meglepetés - kértem, mire bólintott, hogy megértette.
  Ez nem is olyan rég volt, most pedig itt vagyunk mindketten, Jade gyönyörtől vonagló teste felett. Soha nem láttam még őt ennyire sóvárogni az érintések után, ezért a féltékenység szépen lassan felütötte a fejét bennem. Időbe telt, míg lenyugtattam magam, hogy ez nem csak Zayn érdeme, hanem a kettőnk közös munkájának köszönhető.
 - Joe - suttogta a lány rekedten. - Kérlek, vedd le a kendőt. Látni akarok - könyörgött.
  Zaynre néztem, aki egy aprót bólintott így elengedtem Jade kezét és segítettem neki leoldani az anyagot. Lassan nyitotta ki a szemeit és még mindig hitetlenkedve nézett rám.
 - Köszönöm - súgta a számba és hevesen megcsókolt. Éreztem, hogy nem csak a kendő eltávolításra gondol. Amíg csókolóztunk, Zayn beült mögé és a nyakát kezdte kényeztetni. Mikor megszívta a vékony bőrt, Jade belenyögött a számba. Egyik keze engem simogatott, míg a másikkal Zayn hajába túrt. Szavak nélkül is értettük egymást, mintha mindig is hármasban csináltuk volna. Leírhatatlan élmény volt érezni, hogy a lány szinte folyamatos orgazmust él át. Mi is többször élveztünk el. Folyton cseréltük a helyünket, míg az egyikünk pihent, a másik kényeztette JB-t.
 - Joe - zihálta felettem lehunyt szemekkel mikor újra én voltam a soros.
 - Mond, mit szeretné Kicsim? - nyögtem fel, miközben csípőmozdulataival az őrületbe kergetett.
 - Zayn - nyelt egy nagyot és a fotelben pihenő fiúra nézett. Úgy látszik, ő azonnal megértette, hogy mit akar a lány, mert felállt és Jade mögé térdelt. Kitágult szemekkel néztem, ahogy JB arcára először a fájdalom, majd az élvezet ül ki. Óvatosan mozogtunk benne olyan összhangban, hogy még mi is meglepődtünk. Láttam Jade arcán, éreztem a mozdulatain, hallottam a zihálásából, hogy mindjárt vége. Nekem se kellett sok, nagyon közel jártam már a mennyországhoz.
 - Joe, Zayn! - sikította a nevünket miközben vonaglani kezdett az élvezettől. Amint megéreztem magam körül izmai összehúzódását, egy férfias nyögéssel én is követtem, de ahogy érzékeltem, Zayn is velünk tartott. A lány teste elernyedt és a mellkasomra borult. A bradfordi srác levegőt kapkodva terült el mellettünk.
 - Azt a rohadt kurva életbe! - tört ki belőle és megborzongott. - Soha nem éreztem még ilyet. Ha most meghalnék, az sem érdekelne - sóhajtott fel.
  Én Jade hátát simogattam és próbáltam összeszedni darabjaira hullott gondolataimat. Könnyűnek, felszabadultnak éreztem magam, miközben azért fáradt, elgyötört, de kielégült és boldog is voltam egyszerre. A szeretett lány még mindig rajtam pihent, boldog mosollyal az arcán. Zayn halkan felállt, összeszedte a ruháit és felöltözött. Jade felnézett rá és magához hívta.
 - Köszönöm Zayn - csókolta meg lassan érzékien.
 - Én köszönöm - simított végig az arcán miután elváltak egymástól. - Ezt az éjszakát soha nem fogom elfelejteni.
 Rám nézett és bólintott egyet. Nem kellett mondania semmit, így is tudtam, hogy hálás a lehetőségért. Miután elment, Jade legurult rólam.
 - Hogy jutott ez eszedbe? - kérdezte kíváncsian, de nem nézett rám.
 - Azt akartam, hogy soha a büdös életbe ne felejtsd el a búcsúnkat - válaszoltam keserű érzéssel a szívemben.
 - Sikerült - nyelt nagyot és ahogy rá néztem, két kövér könnycsepp gurult le az arcán. - Sajnálom - suttogta. - Rohadtul sajnálom, hogy egy érzéketlen ribanc vagyok és nem tudom viszonozni az érzéseidet - zokogott fel. Magamhoz húztam és nyugtatni kezdtem.
 - Shhhh Szerelmem, nincs semmi gond. Tudom és ez nem a te hibád. Majd egyszer talán sikerül túllépned a történteken és akkor rájössz, hogy a szerelem nem is olyan rossz dolog. De most menjünk fürödni - álltam fel és húztam őt is talpra. Lábai szinte azonnal összecsuklottak, így ölbe kaptam és úgy vittem a kádhoz. Leültettem a mosdó melletti szekrényre és megengedtem a vizet. Mikor kész lett a fürdő, bemásztam és segítettem Jadenak is belépni. Hátra csúsztam, míg ő a mellkasomnak dőlt. Jólesett a forró víz a végletekig elgyötört testünknek. Szótlanul simogattuk egymást apró érintésekkel, és akaratlanul is kibukott belőlem egy mondat.
 - Hiányozni fogsz!
 - Te is - sóhajtott fel.
 - Akkor miért? Miért akarod, hogy vége legyen? - kérdeztem reménykedve, hátha ez a bizonytalanság azt jelenti, hogy meggondolja magát.
 - Mert már így is eleget bántottalak - emelkedett ki a vízből és törölközőért nyúlt. - Nem akarom, hogy meggyűlölj, mert azt nem élném túl - nézett rám fájdalmas tekintettel.
 - Soha - léptem ki mellé és kezem közé fogtam az arcát. - Érted? Soha nem tudnálak gyűlölni.
 - Mondod most, de te is tudod, hogy a szerelmet és a gyűlöletet csak egy hajszál választja el egymástól - nevetett fel keserűen.
  Visszament a szobába és én követtem. Ahogy ledobta magáról a törölközőt, bennem újra fellobbant a vágy. Mögé léptem és kezeimet a melleire simítottam. Csak arra tudtam gondolni, hogy mennyire fog nekem hiányozni ez a lány. Magam felé fordítottam és minden porcikáját végig simítottam, hogy örökre eszembe véssem őt.
 - Mi... mit csinálsz? - kérdezte elakadó hangon mikor az ágy felé navigáltam és a nyakára tapadtam.
 - Ahogy ígértem, szeretkezek veled egy utolsót - súgtam a szájába és úgy is tettem. Lassan, érzékien kényeztettem őt, így juttatva el a gyönyör kútjához amiből mind a ketten bőségesen mertünk még utoljára. Mikor elcsigázva mellé dőltem, hozzám bújt és egy pillanat alatt elaludt. Néztem az arcát, simogattam a haját.
 - Szeretlek Elizabeth Jade Blackwood - suttogtam a szoba sötétjébe és homlokon csókoltam, majd én is átadtam magam az öntudatlan alvásnak.

4 megjegyzés:

  1. Hűűűha :D :P

    Nagyon jó lett :) De mostmár egyre kiváncsibb vagyok hogy kivel jön össze majd Jade, vagy kibe szeret bele :) Meg szerintem Zayn se fogja feladni az egészet :D Na mind1 is. Nagyon várom már a folytatást. :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Niki!
    Rég hallottam rólad, már azt hittem eltűntél. :( De nem, végre itt vagy. :) Köszönöm, hogy megint írtál és hogy kitartasz mellettem, mégha ennyire húzom is a dolgokat. Annyit elárulok, hogy az elmúlt rész nagyon fontos momentum lesz Jade életében. Remélem továbbra is ilyen lelkesen olvasol majd. :D Pusszancs: Dolores

    VálaszTörlés
  3. Nem akarom. Azt akarom hogy Joe vak legyen.

    VálaszTörlés
  4. Vagyis Joeval legyen. Olyan cukik együtt leszarom a többi majmot. Joe mindent megtett èrte, hogy neki jó legyen. Zayn meg menjen Perriehez!!! Amúgy <3

    VálaszTörlés