2014. december 9., kedd

90.rész

Harry

   Mosollyal az arcomon kormányoztam be az autómat a parkolóba. Három hete, mióta Jade a barátnőm lett semmi sem tudta elrontani a kedvemet. A fiúk sokat ugrattak vele, hogy olyan lettem mint egy szerelmes tini, de nem érdekelt. Besiettem a szúdióba, ahol az utolsó simításokat végezték Jade feléneklésével kapcsolatban. Ma van a napja, hogy szembesítik az ikreket az "új" énekesnőjük hangjával. Kíváncsi lettem volna az arcukra mikor meghallják, de nem lehettem ott, mert az én helyem Jade mellett volt, aki egy távolabbi szobában várta a reakciókat. Benyitottam a helységbe, ahol azonnal kiszúrtam a kanapén ücsörgő, szemmel láthatóan ideges lányt. Kezeit tördelve kapta rám rémült tekintetét.
 - Nyugi életem, csak én vagyok - vigyorogtam rá, mire kifújta a benne rekedt levegőt. Leültem mellé és kezeit az enyémek közé vettem majd finoman puszilgatni kezdtem az ujjait. - Hol vannak a többiek? - kérdeztem szétnézve az üres szobában.
 - Niall éhes volt - vonta meg a vállát, halvány mosollyal az arcán.
 - Bélpoklos - morogtam. - Néha azt hiszem nem is te vagy terhes, hanem ő.
 - Pedig ha jól megnézel minket, szemmel látható a különbség - húzta el a száját.
 - Szépségem - simítottam az arcára a tenyeremet - már mondtam neked, hogy te vagy a legszebb kismama a világon akit valaha is láttam.
 - Hát persze - legyintett lemondóan.
 - Jade - fordítottam magam felé az arcát. - Azt hiszed hazudok? Azt gondolod, hogy a te jó közérzeted miatt mondom ezt? - fúrtam tekintetemet a riadtan figyelő íriszeibe. - Basszus Kicsim - sóhajtottam fel csalódottan. - Mit tegyek, hogy elhidd, nekem te vagy a legszebb? - kaptam el a kezét és a nadrágomhoz húztam. - Érzed ezt? - kérdeztem elfúló hangon. - Azért ilyen kemény, mert minden percben vágyik rád, ahogy én is. Ha csak eszembe jut, hogy mit műveltünk tegnap este vagy csak bevillannak a képek a gyönyörű telt melleidről, amik ágaskodva várják, hogy kényeztessem őket...
 - Elég - lehelte vágytól elhomályosult szemekkel. Imádtam benne, hogy már ennyitől is beindult. - Elég.
 - Mikor fogod már fel végre, hogy megőrülök érted? - csaptam le az ajkaira. Fel akartam falni, meg akartam neki mutatni, hogy mit is érzek iránta, így az összes érzelmemet belevittem ebbe a csókba.
 - Khm, gerlepár - szólalt meg Liam hangja az ajtóból. - Talán nem itt kéne egymásnak esnetek - vigyorogtak a fiúk miközben besétáltak az ajtón.
 - Hoztam sütit a Hercegnőimnek - huppant le Jade mellé Niall és kezét azonnal a már igencsak gömbölyödő pocakra simította.
 - Minden rendben? - kérdezte Louis suttogva, hogy csak én halljam. Fejemmel az ajtó felé böktem és mielőtt még kiléptem volna, egy utolsó pillantást vetettem a lányra, aki nevetve tűrte, hogy az ír srác teletömje édességgel.
 - Mi a baj? - kérdezte a barátom újra miután becsuktuk az ajtót magunk után.
 - Nem tudom - túrtam göndör fürtjeim közé idegesen. - Egyszerűen csak félek - mondtam ki végre ami már napok óta nyomasztott.
 - Mitől?
 - Hogy nem leszek neki elég, hogy egy szép napon fogja magát és lelép...
 - Hazza - tette Louis a vállamra a kezét. - Ne gondolkodj ilyen hülyeségeken. Most veled van és csak ez számít. Idővel ... - hangos szóváltás szakította félbe a beszélgetésünket.
 - ROHADTUL ÁTVERTÉL MINKET PAUL! VÉGIG TUDTAD, HOGY HOL VAN ÉS NEM MONDTAD EL! - üvöltötte egy ismerős hang majd a folyosó elején lévő szoba ajtaja kivágódott és megláthattuk a hozzátartozó, tajtékzó fiút is. - HOL VAN?
 - Joe állj le! - próbálta csitítani a bátyja, de az arcán látszott, hogy neki sem tetszik a dolog.
 Louis-zal egymásra néztünk. A torkomat gombóc kezdte fojtogatni. Nem akartam, hogy rátaláljon Jadere, de mire észbe kaptam, már ott is állt előttünk.
 - Á, Styles és a bandája - habzott a szája a méregtől. - Ti is tudtatok róla, igaz!? - kérdezte dühtől eltorzult arccal.
 Nyikkanni sem volt időnk, már be is rontott a szobába, ami a lányt rejtette. Egy pillanatra megtorpant, majd mikor meglátta a keresett személyt, fújtatni kezdett mint egy bika. Ijedten léptünk utána.
 - Hát itt vagy - nézett végig gúnyosan a lányon, aki félelemtől tágra nyílt szemekkel pislogott rá. - Hogy teheted ezt!? Eltűntél és egy kibaszott életjelet sem adtál magadról - ordított Joe magából kikelve és még közelebb lépett a lányhoz. Jade hirtelen felállt, így látszott, hogy keze lába remeg, de állta a fiú tekintetét. Ahogy a másik végig nézett a lány alakján, a döbbenete szinte köztük koppant a padlón.
 - Joe, szerintem higgadj le és aztán megbeszélitek - tette Liam nyugtatólag a srác vállára a kezét, de az lerázta.
 - Higgadjak le? - kérdezte először normál hangerőn, majd újra ordítva. - Higgadjak le, mikor valamelyiktek felcsinálta azt a lányt akit mindennél jobban szerettem? Szerintem te nekem kurvára ne mond meg, hogy mit tegyek! - üvöltött megint torkaszakadtából. - Te pedig... - nézett vészjósló szemekkel JB-re, akinek már patakokban folytak a könnyei és reszketett, mint a nyárfalevél, ezért félre lökve az ikreket hozzásiettem és magamhoz öleltem. Egész teste remegett, próbáltam csitítani, de a dühöngő őrülté vált Joe miatt nem lehetett.
 - Szóval Styles-sal? - köpte gúnyosan a nevemet. - Tudod mit Jade, nem is érdemelsz jobbat! Egy ribanc vagy és az is maradsz! Basszátok meg egymást! - ordította majd elhagyva a szobát magunkra hagyott minket. Utána néztem, de csak Damien meggyötört arcával találkoztam, aki nem tudta eldönteni, hogy mit tegyen. Maradjon vagy menjen az öccse után. Ez azonnal eldőlt, mikor meglátta, hogy Jade a kezeim közé omlik.
 - Úristen, Kicsim - néztem a halott sápadt lányra, aki ernyedten lógott a karjaimban. - Louis, hívjátok a mentőket! - kiáltottam, mikor megláttam egy hatalmas tócsát a lány alatt. - Nem, nem , ennek még nincs itt az ideje - motyogtam miközben a karjaimba kaptam őt és elindultam vele a bejárat felé.
 - Minek nincs itt az ideje? - kérdezte Niall és Dam szinte egyszerre.
 - A szülésnek - nyögött fel Zayn is, aki csak most tért magához. - JB.-nek elfolyt a magzatvize.
 - De mégcsak hét hónapos - kerekedtek el Louis szemei az ijedtségtől.
 - Tudom, tudom - nyeltem a könnyeimet, míg magamban az égiekhez fohászkodtam, hogy ne legyen semmi bajuk.
  Ahogy kiértem az előtérbe, már láttam ahogy a mentő befordul a főbejárat elé és az orvos rohanva lép hozzánk. Mivel nem akartam letenni a kezemből, így én fektettem be a hordágyra.
 - Ha hozzátartozó, akkor velünk jöhet - nézett rám a doki, mire elgyötörten válaszoltam.
 - A barátja vagyok - ültem mellé és a kezét fogva figyeltem, ahogy az orvos vizsgálni kezdi.
 - Mi történt?
 - Egyszerűen csak összecsuklott - futották el szemeimet a könnyek.
 - Érte valami sokk hatás előtte?
 - Igen - sóhajtottam fel - találkozott az exével.
 - Értem - bólogatott a férfi miközben különböző vizsgálatnak vetette alá a lányt, útban a kórház felé. - Mennyi idős terhes?
 - A hetedik hónapban van. Ikrek - nyögtem fel.
 - Ez nem jó hír - csóválta meg a fejét az orvos, majd fura nyelven kezdett beszélni a mentő rádióján.
  Körülöttem megszűnt a világ, csak a lányt láttam magam előtt. Hófehér volt, bár lélegzett mégis úgy nézett ki, mintha már nem élne. A gyönyörű csillogó szemei most csukva voltak, míg kívánatos ajkai sápadtan, vonallá szűkülve vesztek el fehér arcában.
 - Megérkeztünk - szólt a doki, majd mikor kivágódott a mentő oldala, minden felgyorsult. Egy csomó ember jött, szakszavakat kiabálva egymásnak, elvitték őt. Csak álltam egy helyben és bámultam utánuk, egészen addig míg a barátaim le nem fékeztek mellettem és kipattanva az autóból kérdések millióit zúdították rám.
 - Mi van vele?
 - Jól van?
 - Mi van a babákkal?
 - Hazza - rázott meg Louis óvatosan - most nem omolhatsz össze. Szüksége lesz rád.
 Pillanatok alatt tértem észhez. Hatalmas léptekkel mentem az információs pulthoz, ahol közölték, Jade a műtőben van. Felsiettünk a megadott emeletre és helyet foglalva a székeken, vártunk. A csend nyomasztó vattaként nehezedett ránk. Óráknak tűnő percekig néztük az ajtót, hátha kinyílik és valaki tájékoztat minket a fejleményekről, de nem történt semmi.
  Arcomat a kezeim közé rejtettem.
 - Hé, haver nem lesz semmi baj - szólalt meg Liam, de nem hozzám beszélt, hanem a teljesen összetört Zaynnek.
 - De lehet, hogy az én lányaim - nyögött fel fájdalmasan. - Mi van, ha történik velük valami?
  Szívembe belemart a tudat, hogy lehet neki több joga van itt ülni, mint nekem.
 - Hogyhogy lehet? - kérdezte egy hang, ami Damien értetlen tekintetével párosult. - Nem Harrytől terhes?
 - Nem - fordítottam el a fejemet.
 - Ezt nem értem - pislogott ránk még mindig zavartan.
  Felsóhajtottam, majd könyörgő tekintetet küldtem Louis felé, aki megértette néma kérésemet, így a kíváncsi fiú felé fordult.
 - Jade sem tudja, ki a picik apja. Zayn vagy...vagy az öcséd - mondta ki halkan.
  Dam egy pillanatra ledermedt, majd tekintetét végig vezette rajtunk, hogy az átverés kicsiny kis szikráját megtalálja, de nem jött össze neki.
 - Úgy érted, hogy lehet, hogy Joe az apjuk? - kúszott magasba a hangja majd lerogyott a mellettem lévő székre.
 - Ő vagy Zayn - sóhajtottam.
 - Akkor te hogy kerülsz a képbe?
 - Engem kért meg, hogy segítsek neki eltűnni, de közben beleszerettem és rengeteg időmbe tellett míg meggyőztem, hogy legyen a barátnőm, de sajnos nem tőlem terhes. Én csak biztonságban akartam őket tudni - nyeltem le feltörő könnyeimet.
 - Ezért ment el - nem kérdezte, megállapította.
 - Igen - vetette fejét a csempének Zayn. - Nem akarta elbaszni az életünket - húzta el a száját. - Mi is csak később tudtuk meg, hogy miért lépett le.
 - Ez rá vall - mosolyodott el halványan Damien, majd hirtelen elfehéredett. - Szóval lehet, hogy odabent az én unokahúgomért vagy öcsémért küzdenek? - állt fel hirtelen.
 - Lányok - sírta el magát Niall. - Az én kis hercegnőim - dőlt Liam vállának szipogva.
 - Ikrek? - döbbent meg a srác. - Akkor tuti biztos, hogy McIntryk, hiszen mi is...
 - A mi családunkban is vannak  - hűtötte le őt Zayn.
 - Ó... - ült vissza a helyére a fiú.
 - Érted már milyen bonyolult és szar ez az egész? - sóhajtottam fel fájdalmasan. Válaszolni viszont már nem tudott, mert kivágódott a műtő ajtaja és egy doki jelent meg előttünk.
 - Vér kell! - közölte kicsit sem finomkodva. - AB Negatív. Melyiküknek van ilyen vércsoportja? - nézett végig rajtunk, de mivel látta, hogy gőzünk sincs az egészről, hívott egy nővért, aki elkísért minket a laborba. A vérvétel után percekig álltunk, reménykedve, hogy valamelyikünk segíthet Jaden. Aztán megjött a nővér, kezében egy papírlappal.
 - Damien McIntry - a fiú a nevét hallva felpattant és szélsebesen a nő előtt termett.- A maga vére AB negatív.
  Csalódott sóhaj hagyta el a számat, hiszen reménykedtem benne, hogy talán az enyém is az és akkor én segíthetek rajtuk, de nem így lett.
 - Ez azt jelenti...? - kérdezte Zayn elhaló hangon.
 - Sajnálom haver - szorította meg a vállát Liam - ők nem a te babáid.
  A pakisztáni fiú elhúzta a száját, majd hátat fordított, hogy ne lássuk a szemeiben gyülekező könnyeket.
 - Azt hiszem elszívok egy cigit - közölte rekedt hangon azután magunkra hagyott minket. Louis felpattant, hogy utána menjen, de Liam megállította.
 - Hagyd! Szüksége van egy kis magányra.
 - Jöjjön Damien - mosolygott a fiúra biztatóan a nővér. - A maga vére segíthet a babáknak életben maradni - szorította meg a karját.
 - Az enyém jobban - szólalt meg egy hang a folyosó végéről mire mind odakaptuk a fejünket. - Mert ha jól vettem ki az előbbi kis beszélgetésetekből, akkor én vagyok az apa - húzta el a száját a hívatlanul felbukkanó Joe.

9 megjegyzés:

  1. Eszmeletlenul jo.♥ Nagyon keves blog van ami tetszik es ez az elso szamu meg azok kozul is. Most legyek orult rajongo aki gyorsan akarja a kovit?...Letszi gyorsan a kovit:"")
    Szaszii:*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Szaszii!
      Nagyon szépen köszönöm a dicséretet. Nagyon jól esik, mikor valaki ilyeneket ír nekem. :)
      Sajnálom, de az őrült rajongóknak is csak azt mondhatom, hogy jövő hét keddnél előbb nem tudok részt hozni. :( Remélem megérted.
      Mégegyszer nagyon köszi a kommentet. Puszi: Dolores <3

      Törlés
  2. Nagyon sajnálom, hogy az előzöhöz nem írtam, de szarakodott telefonom!! Vsizont ez a rész olalala!! Szavam nincs hozzá!! Egyszerűen hihetetlen milyen jól írsz!! Szóval remélem hamar lesz folytatás!! Puszi!! <3 <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Enikő!
      Köszi szépen! Nagyon jól esetek a soraid.
      Puszi: Dolores <3

      Törlés
  3. Édes istenem , ugye életben maradnak a kicsik és Joe nem rondít bele Harry és Jade kapcsolatába? Váá végig izgultam az egészet.
    xxManka

    VálaszTörlés
  4. Kedves Manka!
    Ne aggódj, a jövő héten kiderül, hogy mi lesz a babákkal. :D
    Köszönöm, hogy írtál. :D
    Puszi: Dolores <3

    VálaszTörlés
  5. Hihetetlen :) Annyira de annyira jó lett ;) kíváncsi vagyok hogy mi lesz a babákkal meg Jade-del. Meg joe hogy fog állni az egészhez..:/ :)

    VálaszTörlés
  6. Joe csapatot erősítem de sajna ez egy 1D blog így Harryvel marad. :(

    VálaszTörlés